Ενδεχομένως από ανθρώπινο λάθος η πτώση του ελικοπτέρου

Τι λέει ο Δήμαρχος Πόρου

Σε ανθρώπινο λάθος πιθανώς να οφείλεται το δυστύχημα με ελικόπτερο που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα στον Πόρο, με αποτέλεσμα τον θάνατο τριών ανθρώπων, όπως είπε στο News 24/7 ο δήμαρχος του νησιού, Ιωάννης Δημητριάδης.
Σημείωσε πως υπάρχει μεγάλη επικινδυνότητα καθώς ο Πόρος είναι συνδεδεμένος με πολλά καλώδια ηλεκτρισμού, μεγάλου μήκους, με την Πελοπόννησο και “αν είσαι πιλότος και δεν τα ξέρεις, είναι πολύ επικίνδυνο”.

Την ίδια ώρα, με εντολή του ΓΓ Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, ενεργοποιήθηκε ο κρατικός μηχανισμός, για τη άμεση αποκατάσταση της βλάβης στην ηλεκτροδότηση της βλάβης στον Πόρο.
Παράλληλα μεταφέρονται ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη από τον ΔΕΔΔΗΕ για την περίπτωση που δεν καταστεί δυνατό να επιδιορθωθεί σήμερα η βλάβη.
Από τη ΓΓΠΠ, έχει υποβληθεί αίτημα και στον Στρατό για την ενίσχυση και από εκεί με ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη, ούτως ώστε να μην μείνει χωρίς ρεύμα το νησί. Επίσης σε επιφυλακή είναι η Αστυνομία και όλες οι υπηρεσίες, για τη διευκόλυνση της μεταφοράς των γεννητριών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.