Ενδοοικογενειακή βία με σκληρές εικόνες μπροστά στο παιδί τους

Κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του συζύγου της και να πάει σε αστυνομικό τμήμα στην Πάτρα. Η ενδοοικογενειακή βία ξάνα στο επίκεντρο μετά το νέο επεισόδιο…

Τραγική φιγούρα το ανήλικο παιδί του ζευγαριού που είδε και έζησε τα πάντα. Μπροστά του, ο πατέρας επιτέθηκε με αγριότητα στη μητέρα, που κατάφερε να σωθεί όπως είπε αργότερα στους αστυνομικούς, την τελευταία στιγμή. Με την υπόθεση πλέον να φτάνει στον Εισαγγελέα Πατρών.

Εκεί που θα οδηγηθεί με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, ο 40χρονος που συνελήφθη μετά από μήνυση που υπέβαλλε η σύζυγος του για ξυλοδαρμό. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατέθεσε η γυναίκα ο σύζυγος της την ξυλοκόπησε άγρια ενώ βρίσκονταν στο σπίτι που διαμένουν με το παιδί τους στην περιοχή της Αγυιάς, στην Πάτρα.

Από τους αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Πάτρας, δόθηκε παραγγελία για διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης της γυναίκας. Κατά πληροφορίες δεν φέρει εμφανή σημάδια κακοποίησης.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του εξαγριωμένου όπως καταγγέλει συζύγου της, στέλνοντας μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο στην Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έφτασαν στο σημείο και πέρασαν χειροπέδες στον άνδρα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.