Εντοπίστηκε η μητέρα του εγκαταλελειμμένου μωρού

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη μίας 19χρονης, η οποία, όπως παραδέχθηκε, είναι η μητέρα του βρέφους το οποίο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο σε είσοδο πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία.

Η νεαρή εντοπίστηκε από τις Αρχές και κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, παραδέχθηκε πως αυτή είναι η μητέρα του λίγων ημερών βρέφους που βρέθηκε χθες στην πολυκατοικία επί της οδού Κασταμονής.

Όπως είπε στους αστυνομικούς η νεαρή, μένει στον δρόμο στον οποίον άφησε το παιδί. Η ίδια ζει με μία μεγάλης ηλικίας γυναίκα, η οποία την έχει υιοθετήσει.

Παράλληλα, δήλωσε πως γέννησε το μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Η νεαρή εντοπίστηκε από το υλικό των καμερών ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή και προσήχθη από το σπίτι της.

Το χρονικό
Το νεογέννητο κοριτσάκι εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ήταν τυλιγμένο με μία πετσέτα και τοποθετημένο μέσα σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ.

Αστυνομικοί, που έφτασαν στο σημείο, έβγαλαν το μωράκι από το καρότσι και το μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι καλά στην υγεία του.

Αμέσως ξεκίνησε μεγάλη έρευνα για τον εντοπισμό της μητέρα του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.