Επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το συμβάν με τον 24χρονο οπαδό

Εντολή για επείγουσα προκαταρκτική εξέταση σχετικά με το περιστατικό με θύμα 24χρονο οπαδό του ΠΑΟΚ, που παρασύρθηκε και τραυματίστηκε από διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από κουκουλοφόρους στην οδό Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη, διέταξε ο εισαγγελέας.

Ο νεαρός, κυπριακής καταγωγής, θεωρείται εγκεφαλικά νεκρός, όπως γνωστοποίησε ο διοικητής του νοσοκομείου «Παπανικολάου», όπου είχε διακομιστεί βαριά τραυματισμένος αμέσως μετά την παράσυρσή του.

Σήμερα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, έδωσε εντολή στον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Λεωνίδα Μπουτσιαβάρα, να παραγγείλει επείγουσα προκαταρκτική έρευνα από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για να διαπιστωθεί εάν τελέστηκαν τα αδικήματα της απλής, της επικίνδυνης, της βαριάς και της θανατηφόρας βλάβης, αλλά και όποια άλλη αυτεπαγγέλτως διωκόμενη πράξη.

Στην έγγραφη παραγγελία του, ο κ. Τσόγκας ζητεί να αναζητηθούν και να ταυτοποιηθούν οι δράστες και προς αυτήν την κατεύθυνση να επιστρατευτούν όλα τα διαθέσιμα τεχνικά μέσα, όπως επίσης να ληφθούν μαρτυρικές καταθέσεις, και σε περίπτωση που εντοπιστούν οι ύποπτοι να εξεταστούν ανωμοτί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.