Επίθεση με βιτριόλι: Δεν είναι σίγουρη η 34χρονη ότι της επιτέθηκε γυναίκα

Να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα επιχειρούν τα τελευταία 24ωρα οι Αρχές.

Η άτυχη κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση καθώς πήγαινε στην εργασία της, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο, τον λαιμό, τα χέρια και τον θώρακα.

Νέα στοιχεία αναφορικά με την κατάσταση της υγείας της 34χρονης έδωσε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας μιλώντας στην εκπομπή «Live News» του Mega. Οπως σημείωσε, η νεαρή κοπέλα μπήκε στο χειρουργείο με τους γιατρούς να κάνουν υπερπροσπάθειες για να σώσουν την όρασή της.

«Είναι καμένη σε όλη της το πρόσωπο»
«Την είδα το μεσημέρι. Δεν θέλετε να περιγράψω την κατάστασή της. Είναι καμένη σε όλο της το πρόσωπο, στο αριστερό της χέρι, στο σώμα της. Είναι σε τραγική κατάσταση και σοκαρισμένη. Το πρόσωπό της είναι όλο καμένο. Κάνουν υπερπροσπάθεια οι γιατροί να σώσουν την όρασή της. Η τελευταία ενημέρωση που είχα ήταν ότι σε αυτές τις περιπτώσεις θα υπάρχουν πολλά χειρουργεία και στο μέλλον», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας στον τηλεοπτικό σταθμό.

«Αντιλαμβάνεστε ότι είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Εγώ ως όφειλα την ρώτησα κάποια πράγματα. Το μόνο που ανέφερε ήταν αυτό που ήδη γνωρίζετε, ότι όταν πήγε στην εργασία της να πάρει το ασανσέρ βγήκε μία μάλλον γυναίκα –δεν είναι σίγουρη– και της πέταξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο και άρχισε να τρέχει. Δεν της είπε κάτι. Δεν υπήρξε κανένας διάλογος», τόνισε.

«Δεν είχε διαφορές με κανέναν», λέει ο δικηγόρος της 34χρονης
«Υπάρχει μια ιδιομορφία. Η βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τιμωρείται μέχρι 10 χρόνια κάθειρξη. Μίλησα με Χημικό καθηγητή πανεπιστημίου αλλά και γιατρούς. Η ποσότητα παίζει ρόλο. Αν με ρωτάτε, θεωρώ ότι όταν βρεθεί αυτός ή αυτή που έκανε το συγκεκριμένο έγκλημα πιστεύω ότι αυτή θα πρέπει να είναι η κατηγορία, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πιστεύω ότι είχε σκοπό να της αφαιρέσει τη ζωή», τόνισε ο κ. Λύτρας.

«Εμένα μου μετέφερε ότι δεν ξέρει απολύτως τίποτα, δεν είχε διαφορές με κανέναν. Δεν είχε κάποια αντιζηλία. Συνεπώς μου είπε ότι δεν ξέρει τι έχει συμβεί. Θα συμφωνήσω ότι αν γνωρίζει το οτιδήποτε θα πρέπει να το πει και να βοηθήσει τις Αρχές», συνέχισε ο ίδιος.

«Υπάρχει ένα περίεργο θέμα. Μπορεί πράγματι να μιλάμε για μια αντιζηλία, κόντρα, κάτι προσωπικό, αλλά έτσι όπως έχει γίνει το συγκεκριμένο χτύπημα, χρειαζόταν επαγγελματισμό», κατέληξε ο δικηγόρος της άτυχης κοπέλας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.