Επίθεση Τούρκων με μαχαίρια σε οπαδούς του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη (video)

Πέντε τραυματίες

Πεδίο μάχης έγιναν οι δρόμοι της Κωνσταντινούπολης και η πλατεία Ταξίμ, λίγες ώρες πριν την έναρξη του Final Four. Τούρκοι οπαδοί επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού και τραυμάτισαν πέντε από αυτούς, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ένας οπαδός των «Ερυθρόλευκων» μαχαιρώθηκε στο πόδι.
Όπως αναφέρουν τουρκικά μέσα, τέσσερις Τούρκοι συνελήφθησαν από την αστυνομία, ενώ οι Έλληνες φίλαθλοι έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο, με την κατάστασή τους να μην εμπνέει ανησυχία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την γειτονική χώρα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού δέχτηκαν χτυπήματα και ένας από αυτούς τραυματίστηκε στο κεφάλι. Όπως μεταδίδει ο τουρκικός τύπος, στους οπαδούς του Ολυμπιακού βρέθηκε και μαχαίρι, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται κάτι επίσημα μέχρι στιγμής.
Στα επεισόδια χρησιμοποιήθηκαν βεγγαλικά και καπνογόνα, ενώ το κυνηγητό και οι συμπλοκές έγιναν γύρω από την πλατεία. Όπως αναφέρεται στην Τουρκία, οι Τούρκοι ήταν οπαδοί της Φενερμπαχτσέ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αυτή τη στιγμή η κατάσταση έχει εκτονωθεί.
Μετά το τέλος της συμπλοκής, οι «Fener Fanatics», που αποτελούν μερίδα των οργανωμένων οπαδών της Φενέρ, ανέβασαν ένα βίντεο στο Twitter με την επίθεσή τους στους εκδρομείς του Ολυμπιακού, γράφοντας στη λεζάντα «The speedy Greeks» (oι γρήγοροι Έλληνες), ενώ στη συνέχεια δημοσίευσαν μία φωτογραφία με υβριστικό περιεχόμενο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.