Έρχεται ζέστη διαρκείας με 35άρια

Ζέστη διαρκείας αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον γνωστό μετεωρολόγο, Κώστα Γιαννόπουλο και όπως όλα δείχνουν ο Ιούνιος μπαίνει και μαζί του φέρνει 35άρια.

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα ο Κώστας Γιαννόπουλος σημειώνει για τον καιρό πως: «Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να επικρατήσει ένα καλοκαιρινό σύστημα» και με έμφαση τονίζει πως: «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι καλοκαιρινή».

Έσπευσε να επισημάνει πως δεν πρόκειται για καύσωνα: «Είμαι σίγουρος ότι θα ακουστεί και η λέξη καύσωνας, δεν θα είναι καύσωνας, θα είναι όμως ζέστη, η πρώτη ζέστη του Ιουνίου».

Όπως είπε η ζέστη θα ξεκινήσει από την Κυριακή (2.6.2024) με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται πάνω από τους 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα έχει διάρκεια: «Η κορύφωση θα γίνει περίπου Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 34, 35 και ίσως και παραπάνω».

Ο καιρός, εκτίμησε, θα παραμείνει ζεστός τουλάχιστον μέχρι και την Κυριακή των ευρωεκλογών.

Έκανε και μια αναφορά στην Κυριακή των Ευρωεκλογών, τονίζοντας πως στην Αθήνα η θερμοκρασία την Κυριακή των ευρωεκλογών θα κυμανθεί περίπου στους 33 βαθμούς Κελσίου και στη Θεσσαλονίκη στους 32.

Τέλος, σημείωσε πως αυτή την Τετάρτη (29.5.2024) αναμένονται πολλές καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.