Έστειλε απειλητικά μηνύματα σε γιατρό ο Γιάννης Καλλιάνος;

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Live News, το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας, με τον Νίκο Ευαγγελάτο να ρωτάει ανοιχτά τον γνωστό μετεωρολόγο αν έστειλε απειλητικά μηνύματα στον καθηγητή αγγειοπλαστικής.

Η αποκάλυψη ότι ο Γιάννης Καλλιάνος φέρεται ότι έστειλε ένα δεύτερο sms στον καθηγητή, τον οποίο απειλούσε ότι θα του τελειώσει την καριέρα έκανε ο δικηγόρος του καθηγητή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, στην εκπομπή T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου.



Όσον αφορά στους ισχυρισμούς πως έστελνε απειλητικά μηνύματα σε γιατρούς, ο Γιάννης Καλλιάνος τους διέψευσε και διευκρίνισε:

«Για όνομα της Παναγιάς! Τι απειλητικά μηνύματα να έστελνα; Ήμουν σε κατάσταση σοκ και πανικού. Έστελνα απλά συνεχόμενα μηνύματα στον γιατρό και έλεγα “σας παρακαλώ πάρα πολύ, πως μου λέτε ότι πάει καλά ο πατέρας μου; Αφού ο κορεσμός πήγε στο 60.” Εδώ έχω τα μηνύματα, δεν ξέρω αν πρέπει νομικά να σας τα δείξω. Έσβησε δύο φορές μπροστά μου».

Ακόμη, ανέφερε πως ο ίδιος δεν έδωσε ποτέ φακελάκι στους γιατρούς: «Ο πατέρας μου διασωληνώθηκε για το θεαθήναι, για τα μάτια του κόσμου», συμπλήρωσε ο γνωστός μετεωρολόγος.




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.