Γενικά αίθριος καιρός

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα βόρεια, κυρίως ορεινά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη νωρίς το πρωί κυρίως στα δυτικά.
Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς κελσίου, ενώ στα παραθαλάσσια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς κελσίου.
Αναλυτική πρόγνωση:
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: γενικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας.
Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου.
Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στα νότια 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 ως 25 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά κυρίως της Θεσσαλίας.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 30 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αίθριος.
Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 24 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: αίθριος.
Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 24 βαθμούς κελσίου.
Πρόγνωση για αύριο Παρασκευή 05-05-2017
Καιρός: στην κεντρική και βαθμιαία στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες με βελτίωση από το βράδυ στα δυτικά. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στην Ήπειρο, τη Στερεά και τη Θεσσαλία τις απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: στα βορειοανατολικά μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια πελάγη τοπικά έως 7 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.