Γυναίκα δεμένη πισθάγκωνα περπατάει ξυπόλητη και λίγες ημέρες μετά πεθαίνει (βίντεο)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σοκάρει το βίντεο που έρχεται από τη Νεάπολη Λακωνίας και δείχνει μια γυναίκα να κυκλοφορεί δεμένη πισθάγκωνα και ξυπόλυτη στον δρόμο. Λίγες ημέρες αργότερα πέθανε από κύρωση ήπατος.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της γυναίκας που περπατούσε δεμένη πισθάγκωνα στη Λακωνία. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 19 Μαρτίου.


Από την έρευνα προέκυψε ότι η κοπέλα ζήτησε βοήθεια από υπάλληλο καταστήματος της περιοχής προκειμένου να τη λύσει. Όταν ωστόσο την ρώτησε ποιος την έδεσε και γιατί είναι σε αυτή την κατάσταση, δεν έδωσε σαφή απάντηση.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και από εκεί στο νοσοκομείο της Σπάρτης. Οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Αθήνας και εκεί μετά από μία εβδομάδα πέθανε.

Πρόκειται για μια γυναίκα αλκοολική που την έδεναν οι γονείς της γιατί έκανε συνεχώς απόπειρες αυτοκτονίας.

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.