Η απάντηση Πλεύρη για τη φωτογραφία με τον Κασιδιάρη

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Απάντηση μέσω Twitter έδωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μετά την αναδημοσίευση στα social media φωτογραφίας του ίδιου να κάνει χειραψία με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Όπως εξηγει στην ανάρτησή του ο Θάνος Πλεύρης πρόκειται για φωτογραφία από τον Ιανουάριο του 2017 όταν είχε επιστρέψει στο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας μετά τη δίμηνη νοσηλεία και θεραπεία που ακολούθησε τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του όταν είχε διαγνωστεί με σηψαιμία λόγω ενδονοσοκομειακής μόλυνσης τον Νοέμβριο του 2016.

«Τότε όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και ο Κασιδιάρης μου ευχήθηκαν περαστικά.Τώρα χρησιμοποιούν αυτή τη φωτό για μικροκομματικούς λόγους.Ευτυχώς τουλάχιστον δεν ξαναεύχονται να πεθάνω» προσθέτει ο Θάνος Πλεύρης στην ανάρτησή του.

Η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στα social media και προκάλεσε την αντίδραση του Θάνου Πλεύρη.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.