«Η «χοντρή» δεν πιάνει πια χώρο στην τάξη σου»

Συγκίνηση και θλίψη σε όλη τη χώρα έχει σκορπίσει η κατάληξη ενός 14χρονου κοριτσιού από τη Θεσσαλονίκη, αφού έφυγε από την ζωή μετά από επέμβαση για τοποθέτηση γαστρικού δακτυλίου. Την υπόθεση σχολίασε στα social media και η Κατερίνα Ζαρίφη, κάνοντας μία ανατριχιαστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την 14χρονη Γωγώ.

Το κοριτσάκι είχε υποβληθεί την περασμένη εβδομάδα σε χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου επειδή ήταν παχύσαρκη. Ωστόσο, μετά το χειρουργείο εκδηλώθηκαν επιπλοκές που της στοίχισαν τη ζωή. Ο ιερέας πατέρας της 14χρονης, Βησσαρίων Καντούνης, καταγγέλλει ιατρικό λάθος και ήδη υπέβαλε μήνυση για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά του ιδιώτη γιατρού που χειρούργησε την κόρη του σε ιδιωτική κλινική. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ιερέας, η νεαρή μαθήτρια ήθελε να αδυνατίσει διότι δεχόταν μπούλινγκ στο σχολικό της περιβάλλον για τα κιλά της.

Την υπόθεση σχολίασε στα social media και η Κατερίνα Ζαρίφη, κάνοντας μία ανατριχιαστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Σήμερα διάβασα πως έφυγε η Γωγώ 14 ετών. Η Γωγώ που δεν άντεχε την κοροϊδία για το σώμα της απ’ τους συμμαθητές της. Η Γωγώ που στα 14 της, της έμαθαν να μην αντέχει τον εαυτό της. Η Γωγώ που στα 14 της άκουσε τόσα αφόρητα που δεν ήθελε πια να «φοράει» τον εαυτό της. Η Γωγώ που πήρε απόφαση να χειρουργηθεί για να απαλλαγεί από το βάρος της. Η Γωγώ που έφυγε. Δεν πιάνει πια χώρο «η χοντρή» στην τάξη σου. Σου άδειασε την γωνιά. Η Γωγώ έφυγε γιατί δεν ήθελε άλλο βάρος. Η Γωγώ ήταν 14 ετών» γράφει στην ανάρτησή της.

Δείτε την ανάρτησή της:

Συγκλονίζει ο πατέρας της 14χρονης: «Πονάει η ψυχή μου»

Ένα 24ωρο μετά την κηδεία της 14χρονης που πέθανε στη Θεσσαλονίκη, μετά από επέμβαση γαστρικού δακτυλίου, ο ιερέας πατέρας της, συγκλονίζει ξανά. Με συνέντευξή του, στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή T LIVE στον Alpha περιγράφει σκέψεις, ανησυχίες και συναισθήματα. (Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά)

 

Προσπαθεί μεταξύ άλλων να εξηγήσει στο πώς έφτασε να δώσει τη συγκατάθεσή του για τη χειρουργική επέμβαση. Ζητάει για ακόμα μία φορά την παραδειγματική τιμωρία του χειρουργού και στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. «Συνεχίζω να έχω 4 παιδάκια, απλά το ένα είναι στον ουρανό» λέει ο ιερέας πατέρας της 14χρονης και συνεχίζει:  «Δεν είχε παθολογικά προβλήματα η κόρη μου. Όπως ένα παιδί βλέπει τον δάσκαλό του, σαν αυθεντία, έτσι έβλεπα και εγώ τον γιατρό που την χειρούργησε σαν αυθεντία. Μου είχαν πει τα καλύτερα και ήμουν ήσυχος».

 Δείτε στο βίντεο:

«Ήθελε να βάλει ένα μαγιό το παιδί» λέει με λυγμούς και συνεχίζει: «τα παιδιά έχουν ανάγκη το φλερτ. Αυτή η γενιά είναι κλεισμένη στο διαδίκτυο. Η δική μου ζούσε πιο φυσιολογικά και ήθελα να βοηθήσω την κόρη μου, να έχει μια καλύτερη ζωή. Ήθελα να τη βοηθήσω, λέτε να ήθελα να την σκοτώσω; Λέτε να ήθελα να κυνηγάω για να δικαιωθώ; Λέτε να ήθελα να βγαίνω στα κανάλια για να μην πάθει κανείς άλλος αυτά που έπαθα εγώ;»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.