Η Κατερίνα Καινούργιου διανύει την πιο σημαντική και υπέροχη φάση της ζωής της, καθώς πριν από λίγες ημέρες απέκτησε το πρώτο της παιδάκι.
Δεν ήταν κρυφή η επιθυμία της γνωστής παρουσιάστριας να «γευθεί» τη μητρότητα και για πολλά χρόνια μιλούσε δημοσίως για αυτές τις πρωτόγνωρες στιγμές χαράς και ευτυχίας που ονειρευόταν να ζήσει. Πλέον η Κατερίνα Καινούργιου κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της, καρπό του έρωτά της με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και νιώθει πλήρης.
Αν και το τελευταίο διάστημα απέχει – όπως είναι φυσικό – λίγο από τα social media λόγω της νέας κατάστασης στο σπίτι, την Παρασκευή (17.04.2026) θέλησε να κάνει μία τρυφερή ανάρτηση για το μωράκι της που έκλεισε 2 εβδομάδες ζωής.
Έτσι δημοσίευσε στο Instagram μία όμορφη κάρτα που είχε σχηματισμένο τον αριθμό 2 και ένα λαγουδάκι, προσθέτοντας πολλά emoji χαράς και συγκίνησης.
H ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου






























