«Η νύφη μου το πήγαινε στον παιδικό σταθμό συνήθως, αλλά δεν ξέρω τι έγινε χθες…»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Παγωμένη» είναι όλη η Ελλάδα, προφανώς και η τοπική κοινωνία στην Άρτα, από την αδιανόητη τραγωδία με τον θάνατο ενός βρέφους 5,5 μηνών το οποίο ο πατέρας του ξέχασε για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο.

H σορός βρέφους, έχει μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου διεξάγεται η νεκροψία – νεκροτομή, που θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου του μωρού καθώς και την ώρα που συνέβη το μοιραίο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι η έλλειψη οξυγόνου και η θερμοπληξία, τα δύο αίτια που οδήγησαν στον θάνατο το βρέφος. Να σημειωθεί ότι αναμένεται να διεξαχθούν κι άλλες εξετάσεις στο μωρό.

Τα οριστικά αποτελέσματα θα δοθούν, αφού ολοκληρωθούν και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Το βράδυ της Τρίτης (9/5) ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον 37χρονο πατέρα του μωρού ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος και σε καταστολή στο νοσοκομείο της Άρτας, ενώ σε καταστολή βρίσκεται και η 27χρονη μητέρα του άτυχου βρέφους. Σήμερα ο 37χρονος μεταφέρθηκε στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Από την πρώτη στιγμή στο νοσοκομείο βρίσκονται οι συγγενείς και οι συνάδελφοι του ζευγαριού, προσπαθώντας να υποστηρίξουν ψυχολογικά τους γονείς, με τους οποίους όμως δεν έχουν καταφέρει ακόμα να επικοινωνήσουν λόγω της κατάστασής τους. Ο παππούς του μωρού και πατέρας του 37χρονου μίλησε στον Alpha, μην μπορώντας να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά του.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του:

«Δεν μπορεί ακόμα να… έχει πάθει σοκ. Ο γιος μου πήγαινε στη δουλειά του. Είχε πάρει μαζί του το μωρό για να το πάει στον παιδικό σταθμό. Η νύφη μου το πήγαινε στον παιδικό σταθμό συνήθως, αλλά δεν ξέρω τι έγινε χθες και δεν το πήγε. Δεν έχουν άλλα παιδιά. Παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο με πολιτικό γάμο, επειδή ήταν έγκυος η νύφη μου» δήλωσε ο πατέρας του 37χρονου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.