Η Πατούλη μίλησε για την υγεία της και αποκάλυψε: «Δεν έχω μιλήσει με τον σύζυγό μου»

Ανησυχία προκάλεσε στους φίλους της, η είδηση της νοσηλείας της Μαρίνας Πατούλη, η οποία μόλις χθες το πρωί μίλησε στο Έλα Χαμογέλα για τη μεγάλη κρίση που περνάει στον 35η γάμο της με τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη.
Η Μαρίνα Πατούλη, από το σπίτι της πια, μίλησε ξανά σήμερα με τη Σίσσυ Χρηστίδου όπου και αποκάλυψε τι ακριβώς την οδήγησε στο νοσοκομείο αλλά και την διαφορετική τροπή που έχει πάρει πια η σχέση της με τον σύζυγό της.
Η Πατούλη εξήγησε πως έφτασε στο νοσοκομείο εξαιτίας αρρυθμιών που είχε στην καρδιά, οι οποίες οφείλονται σε ένα προϋπάρχον πρόβλημα καρδιακής ανεπάρκειας το οποίο είχε ανιχνεύσει πέρσι.

Κάπου εκεί, η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη εξήγησε πως κανονικά θα έπρεπε να νοσηλευτεί αλλά δεν ήθελε να αφήσει μόνο στο σπίτι τον γιο της, αφήνοντας την πρώτη αιχμή για το πού βρισκόταν ο πατέρας του παιδιού.

YouTube player

Ακολούθησε η εξομολόγησή της για το αν έχει μιλήσει στην περιπέτειά της αυτή με τον Γιώργο Πατούλη και η απάντηση που έδωσε ξαφνιάζει δυσάρεστα και προμηνύει άλλες εξελίξεις στον γάμο του ζευγαριού.

Όταν η Σίσσυ ρώτησε την κυρία Πατούλη αν έχει μιλήσει με τον σύζυγό της, η ίδια κόμπιασε και απάντησε:
«Δεν έχουμε μιλήσει, περνώ τον Γολγοθά την υγείας μου και του προσωπικού μου θέματος. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου, είναι οι άνθρωποι που με αγαπούν πραγματικά με φυσική παρουσία δίπλα μου».«Η χώρα μαστίζεται από τον κορονοϊό και δεν είμαι σε θέση να μιλήσω για τη συναισθηματική μου κατάσταση», τόνισε η Μαρίνα Πατούλη.
Ο Χάρης Ρώμας, στενός συνεργάτης του Γιώργου Πατούλη στην περιφέρεια, καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου είχε επιβεβαιώσει ότι ο γνωστός πολιτικός βρίσκεται στο πλευρό της συζύγου του:
«Να πω ότι η Μαρίνα Πατούλη, επειδή μίλησα με τον περιφερειάρχη πριν από πέντε λεπτά, είναι πολύ καλά. Είναι στο νοσοκομείο, αλλά είναι κάτι που έχει ήδη ξεπεραστεί».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.