«Ιδιαίτερα σκληροί και βίαιοι» οι κακοποιοί που λήστεψαν τον επιχειρηματία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ιδιαίτερα σκληροί και βίαιοι χαρακτηρίζονται οι κακοποιοί τους οποίους αναζητά η Αστυνομία για την αρπαγή και τη ληστεία επιχειρηματία το βράδυ της Πέμπτης.
Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, οι τρεις δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, κάποια στιγμή περιέλουσαν τον 41 ετών επιχειρηματία με εύφλεκτο υγρό και τον απείλησαν ότι θα τον κάψουν ζωντανό, εάν δεν τους αποκάλυπτε που έχει κρυμμένα χρήματα.
«Πρόκειται για σκληρούς και ιδιαίτερα βίαιους κακοποιούς. Είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, ενώ η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι δεν πρόκειται για τη γνωστή συμμορία που “χτυπάει” χρηματοκιβώτια επιχειρήσεων» είπε μιλώντας στο πρακτορείο ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι τρεις λίγο μετά τις 20:00 απήγαγαν από το σπίτι του στα Πατήσια τον επιχειρηματία, ο οποίος έχει φορολογικό γραφείο και είναι παράλληλα εκπρόσωπος εταιρείας στοιχημάτων, ενώ στη συνέχεια τον ανάγκασαν να τους οδηγήσει, με το πολυτελές αυτοκίνητό του τύπου τζιπ, στην έδρα της επιχείρησής του στον ‘Aλιμο, αφού προηγουμένως τον απείλησαν ότι θα τον κάψουν ζωντανό.
Μόλις έφτασαν στην επιχείρησή του στον Αλιμο, όπου βρίσκονταν ο φύλακας και μια υπάλληλος, οι ληστές ανάγκασαν τον 41 ετών επιχειρηματία να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, απ’ όπου πήραν 120.000 ευρώ, σύμφωνα με όσα κατέθεσε το θύμα στην Αστυνομία.
Στη συνέχεια, υποχρέωσαν τον επιχειρηματία, μαζί με τον φύλακα και την υπάλληλο, να μπουν στο αυτοκίνητό του, ενώ κατευθύνθηκαν προς τη Νέα Φιλαδέλφεια.
Σε όλη τη διαδρομή τούς ακολουθούσε και ένα άλλο όχημα, ενώ σε κάποια στιγμή τους απελευθέρωσαν και στη συνέχεια έκαψαν τα δύο αυτοκίνητα, στη Ριζούπολη, και εξαφανίστηκαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, οι τρεις κακοποιοί μιλούσαν σπαστά ελληνικά και η πρώτη εκτίμηση της ΕΛΑΣ είναι ότι πρόκειται πιθανότατα περί αλλοδαπών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.