Κασσελάκης: Αν θέλουν κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ μαύρο χρήμα να εκλέξουν άλλο πρόεδρο

Με μια νέα ανάρτηση ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης κάνει αναφορές και πάλι στο μαύρο χρήμα, υποστηρίζει ότι «ο δικός του ΣΥΡΙΖΑ» δεν θα πάρει μαύρα χρήματα και προκαλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναθέσουν σε εταιρεία ορκωτών λογιστών να ελέγξει τα οικονομικά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σε βάθος δεκαετίας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει έμμεση αναφορά στο κλείσιμο της εφημερίδας «Αυγή» αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν μονόδρομος. Μιλάει για δύσκολες αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν με μεγάλο συναισθηματικό κόστος και προειδοποιεί ότι «αν οι ψηφοφόροι ή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι διατεθειμένα να αποδεχθούν μαύρο χρήμα προκειμένου να αποφευχθούν επίπονες αλλά αναγκαίες οικονομικά αποφάσεις, θα πρέπει να εκλέξουν άλλο Πρόεδρο».

Όλη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Σας μίλησα με ειλικρίνεια για δύσκολες οικονομικές αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν. Με μεγάλο συναισθηματικό κόστος. Πώς θα μπορούσαν να αποφευχθούν αυτήν τη στιγμή; Μόνο με μαύρο χρήμα. Ξεκαθάρισα: Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει μαύρο χρήμα. «Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ» σημαίνει ότι, αν οι ψηφοφόροι ή τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι διατεθειμένα να αποδεχθούν μαύρο χρήμα προκειμένου να αποφευχθούν επίπονες αλλά αναγκαίες οικονομικά αποφάσεις, θα πρέπει να εκλέξουν άλλο Πρόεδρο».

 

Και συνεχίζει: «Έναν Πρόεδρο οποίος να αποδέχεται τον υπόγειο τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τα περισσότερα κόμματα στην Ελλάδα. Εγώ δεν προσφέρομαι. Λυπάμαι. Κι επειδή η «βασίλισσα του μαύρου χρήματος» στο ελληνικό πολιτικό σύστημα είναι η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, τον προκαλώ ανοιχτά: Να φέρουμε τώρα και στα δύο κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ανεξάρτητη εταιρεία ορκωτών λογιστών (προτείνω την Deloitte ή αντίστοιχου κύρους εταιρεία) για έλεγχο όλων των οικονομικών μας στοιχείων σε χρονικό βάθος δεκαετίας. Με άρση οποίας ρήτρας εμπιστευτικότητας μπορεί να υπάρχει με προμηθευτές ή συνεργάτες. Όλα στο φως. Έχω υποσχεθεί στους πολίτες ότι αυτό το σάπιο σύστημα θα το σπάσω, ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσω μαζί του. Κύριε Μητσοτάκη, πάμε;»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.