Καταθέτει για τέταρτη φορά η Γεωργία – Στον ανακριτή άλλα τρία άτομα

Στον ανακριτή θα μεταβεί σήμερα Παρασκευή (21.1.2022) η 24χρονη Γεωργία, όπου θα προσπαθήσει να θυμηθεί λεπτομέρειες από τον ομαδικό βιασμό της την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη. Η Γεωργία αυτή τη φορά θα συνοδεύεται από ψυχολόγο,

Μαζί με την 24χρονη θα καταθέσουν επίσης φιλικά πρόσωπα της Γεωργίας που γνωρίζουν στοιχεία για την υπόθεση. Συγκεκριμένα, θα καταθέσει η 17χρονη φίλη της που τη συνόδευε στο πάρτι στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και ο εργοδότης της, ο οποίος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που κάλεσε η Γεωργία το πρωί μετά το βιασμό της.

Κατάθεση θα δώσει επίσης και ο φίλος του εργοδότη που τον συνόδευσε μέχρι το ξενοδοχείο όταν τους τηλεφώνησε η Γεωργία, το πρωί ανήμερα πρωτοχρονιάς.

Υπενθυμίζεται πως ο εργοδότης και ο φίλος του έχουν δηλώσει πως εντόπισαν τον επόμενο πρωί την Γεωργία σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, ενώ η 24χρονη πριν το πάρτι στο ξενοδοχείο βρισκόταν σε ρεβεγιόν στο σπίτι του εργοδότη της.

Τι υποστήριξε ο 27χρονος
Ο 27χρονος, τον οποίο η Γεωργία κατονόμασε ως ένα από τα πρόσωπα που τη βίασε, στις καταθέσεις του δίνει μια διαφορετική εκδοχή για τα όσα συνέβησαν το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

«Πράγματι την κάλεσα από το προσωπικό μου τηλέφωνο στις 04:10 και μιλώντας απευθείας μαζί της, τη ρώτησα αν ήταν στην είσοδο του ξενοδοχείου προκειμένου να της ανοίξω την πόρτα του δωματίου. Αφού αναπτύξαμε μια ευχάριστη διάθεση και υπήρχε ερωτική διάθεση μεταξύ μας, μου πρότεινε να πάμε στο δωμάτιο μου να κοιμηθούμε μαζί. Πήγαμε λοιπόν μαζί στο 602, ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, αρχίσαμε να φιλιόμαστε και έχοντας την απόλυτη συναίνεση της» υποστήριξε.

Σημειώνεται πως τόσο σύμφωνα με τα όσα έχει πει η 17χρονη αλλά και διοργανωτής του πάρτι η Γεωργία ήταν εμφανές ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ, όμως ο 27χρονος ισχυρίζεται πως η 24χρονη δεν ήταν υπό την επήρεια μέθης: «Ουδέποτε υπέπεσε στην αντίληψή μου ότι η συγκεκριμένη κοπέλα βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης ή ότι έπραξε κάτι κατά την ερωτική μας συνεύρεση χωρίς την απόλυτη συναίνεση της» κατέθεσε.

Παράλληλα, σημειώνεται πως και οι 3 νεαροί έχουν δώσει διαφορετικές ώρες στις καταθέσεις τους σχετικά με την εμφάνιση της Γεωργίας στο πάρτι, αλλά και μετά όταν η κοπέλα διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε πλέον να οδηγήσει.

Διώξεις για κακούργημα αν βρεθεί DNA και δεύτερου άντρα
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση που τα εγκληματολογικά εργαστήρια εντοπίσουν γενετικό υλικό (DNA) και δεύτερου ατόμου στα ρούχα της κοπέλας, καταρρίπτεται άμεσα ο ισχυρισμός των υπόπτων ότι η κοπέλα είχε ερωτική επαφή μόνο με έναν από αυτούς και μάλιστα η συνεύρεση ήταν συναινετική.

Η κατηγορία τότε θα είναι αυτή του ομαδικού βιασμού, ένα κακούργημα που τιμωρείται ακόμη και με ισόβια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.