Καθηγητής του ΑΠΘ έπεσε θύμα ληστείας εντός του ΑΧΕΠΑ

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ανησυχία προκαλεί η διαρκώς αυξανόμενη εγκληματικότητα εντός του πανεπιστημιακού χώρου του ΑΠΘ και πέριξ αυτού.

Την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι, ένας 67χρονος καθηγητής του ΑΠΘ πήγε στο ΑΤΜ του ΑΧΕΠΑ για να κάνει ανάληψη μετρητών. Τότε δέχτηκε άγρια επίθεση από έναν άγνωστο δράστη που τον γρονθοκόπησε από πίσω και του άρπαξε 200 ευρώ που μόλις είχε κάνει ανάληψη.

Ο χώρος είναι εντός του ασύλου και δεν μπορούσε να επέμβει η Αστυνομία. Εξαιτίας των υφιστάμενων νομικών προβλέψεων δυστυχώς πολλοί είναι οι πανεπιστημιακοί χώροι που έχουν μπει στο στόχαστρο διακινητών ναρκωτικών και ληστών που εκμεταλλεύονται στο έπακρο το άσυλο.

Πρόσφατα, πάντως η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης προχώρησε σε μαζικούς ελέγχους και σε αστυνομικές επιχειρήσεις πέριξ του ΑΠΘ, κατά τη διάρκεια των οποίων έγιναν 32 συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.