Κατηγορείται για επίθεση μπροστά στο 4χρονο παιδί του

Ακόμα μία σύλληψη για ενδοοικογενειακή βία στο Ηράκλειο της Κρήτης. Οι αστυνομικοί ειδοποιήθηκαν από τη γυναίκα που κατήγγειλε την επίθεση του συζύγου της…

Οι καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία στο Ηράκλειο διαδέχονται η μία την άλλη. Τη νύχτα της Δευτέρας συνελήφθη μετά από αστυνομική επιχείρηση ένας 27χρονος που κατηγορείται για επίθεση στην 30χρονη σύζυγό του. Μπροστά στο επεισόδιο ήταν σύμφωνα με πληροφορίες, το 4χρονο παιδί που είχαν αποκτήσει. Οι φωνές στη γειτονιά ξεσήκωσαν ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο. Με αστυνομικούς να σπεύδουν ταχύτατα και να περνούν χειροπέδες στον κατηγορούμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα φαίνεται πως έγιναν χθες (22-04-2024) όταν ένας 27χρονος επιτέθηκε στην 30χρονη σύζυγό του. Πιο συγκεκριμένα, και όπως αναφέρει η σχετική καταγγελία, την ώρα το ζευγάρι βρισκόταν σε σπίτι τους στο Ηράκλειο μαζί με το 4χρονο παιδί τους ξεκίνησε ένας καυγάς με τον 27χρονο να χτυπάει την 30χρονη.

Η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία που μέσα σε λίγη ώρα κατάφερε και εντόπισε τον 27χρονο. Ήδη σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία ενώ αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.