Κεγκέρογλου: Η ομάδα Ακη πήγε όλη στον ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τα αμαρτήματά της

Νέα επίθεση κατά των πρώην στελεχών του ΠΑΣΟΚ που μετακόμισαν στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βασίλης Κεγκέρογλου.

Με αφορμή την εκλογή του Αντώνη Κοτσακά στην πρώτη θέση, κατά την ψηφοφορία για την Εκτελεστική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κεγκέρογλου επανήλθε μετά την χθεσινή δριμύτατη επίθεσή του.

«Όλα τα κορυφαία του στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως οι Κοτσακάς, Ξενογιαννακοπούλου» είπε (Xfm 9,43). Υπενθύμισε με νόημα μάλιστα, ότι η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ήταν γραμματέας του ΠΑΣΟΚ την περίοδο που υπήρχαν οικονομικά ανοίγματα στο ταμείο του κόμματος.

Εσπευσε να σημειώσει πως «όλοι οι συνεργάτες του Ακη πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η τάση αυτή πάει μαζί με τα αμαρτήματά της. Δεν θα μείνουν τα αμαρτήματα σε μας και οι άλλοι θα είναι αμόλυντοι».

Ο Β. Κεγκέρογλου, διευκρίνισε πάντως ότι ομιλεί «πολιτικά» και δεν συσχετίζει τις πράξεις Τσοχατζόπουλου με εκείνες του κ. Κοτσακά.

Πρόσθεσε μάλιστα: «Ευθύνες για τον Ακη Τσοχατζόπουλο, να ζητήσετε από τον κ. Τσίπρα, ο οποίος έχει υιοθετήσει ό,τι χειρότερο από το παρελθόν σε πρακτικές και σε πρόσωπα. Εμείς τους ξεκοπρίσαμε, που λέμε στην Κρήτη, τους αποβάλαμε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.