Κουμουνδούρου: Φιάσκο της κυβέρνησης «Τζόκερ»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Για «φιάσκο της κυβέρνησης» κάνουν λόγο πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας την αναφορά του Πρωθυπουργού στο περιστατικό με την ταινία «Τζόκερ».

«Το φιάσκο της κυβέρνησης ‘Τζόκερ’ ολοκληρώθηκε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε χθες να ζητήσει δημόσια «νηφαλιότητα» μήπως και σταματήσουν να τσακώνονται οι υπουργοί του για το ποιος θα πάρει την ευθύνη του ‘τζόκερ’ και είπε ότι όλη αυτή η ιλαροτραγωδία είναι ‘ένδειξη κανονικότητας’» αναφέρουν από την Κουμουνδούρου, προσθέτοντας: «Συμφωνούμε απολύτως, είναι η κανονικότητα της Δεξιάς».

Την ίδια ώρα, όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές, «αφού η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε τον κ. Μπογδάνο, που διέδωσε τις σχετικές φήμες, ‘ανεύθυνη πηγή’, τελικά ζήτησαν και οι δύο δημόσια συγγνώμη από την κα Βλαζάκη, την οποία είχαν κατονομάσει ως τη ΣΥΡΙΖΑία υπάλληλο του υπουργείου Πολιτισμού που δήθεν ζήτησε την έφοδο των αστυνομικών στους κινηματογράφους».

Σημειώνεται ότι με ανάρτησή της στο Twitter η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε τη λύπη της για σχόλιό της που αφορούσε την κα Μαρία Βλαζάκη σε σχέση με τους υπαλλήλους του υπουργείου Πολιτισμού που συμμετείχαν στην υπόθεση με την ταινία ‘Τζόκερ’».

«Όπως αποδεικνύεται, ουδεμία σχέση είχε με την υπόθεση και προσωπικά έπεσα θύμα παραπληροφόρησης ανεύθυνων πηγών» σημείωσε η βουλευτής της Ν.Δ. σε ανάρτησή της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.