Κυβερνητικές πηγές: Η πλατφόρμα είναι ανοιχτή και περιμένει τον Στέφανο Κασσελάκη να κάνει επιτέλους δήλωση πόθεν έσχες

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση, με αφορμή το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι δε μπορεί να υποβάλει επισήμως το πόθεν έσχες του γιατί η πλατφόρμα είναι κλειστή και την κυβέρνηση να απαντά, ότι η πλατφόρμα είναι ανοιχτή για να γίνει η αρχική δήλωση.

Σύμφωνα λοιπόν με κυβερνητικές πηγές, για το πόθεν έσχες και τον Στέφανο Κασσελάκη:

Πρώτον: Τα μέλη της Κυβέρνησης θα καταθέσουν τις ετήσιες δηλώσεις πόθεν έσχες τους έως τις 30 Ιουνίου. Ας ελπίσουμε ότι και ο κ. Κασσελάκης θα κάνει το ίδιο κάποια στιγμή με την δική του αρχική.

Δεύτερον: Ας σταματήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να διαχειριστεί τα πολλά μέτωπα που έχουν ανοίξει για τον πρόεδρό του, να συγχέει, μετά το μονοσέλιδο excel, σε μια ομιλία φιάσκο, τις αρχικές με τις ετήσιες δηλώσεις πόθεν έσχες.

Όσα ψέματα κι αν προσπάθησε να πει ο κ. Κασσελάκης, η αλήθεια είναι μια: Η πλατφόρμα είναι ανοιχτή και τον περιμένει για να κάνει επιτέλους τη δική του αρχική δήλωση. Μετά από αυτό προφανώς θα δημιουργηθούν ακόμη περισσότερα ερωτήματα.

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση για το πόθεν έσχες και την παράταση που πήραν οι δηλώσεις, σχολιάζοντας ότι αυτή την παράταση την μεθοδεύει ο πρωθυπουργός «για τον εαυτό του προφανώς για να αποφύγει όσο το δυνατόν περισσότερο τη δημοσιοποίηση των δικών του στοιχείων».

Σε συνέντευξή του πάντως, στο LiveNews, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωνε το απόγευμα της Πέμπτης (6/6/24) ότι το θέμα με το πόθεν έσχες του «είναι λήξαν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.