Μ. Σπυράκη για Σκοπιανό: Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για συμβούλιο αρχηγών

«Αυτή τη στιγμή εκλείπουν οι προϋποθέσεις για να συγκληθεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών» για το Σκοπιανό, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, κατηγορώντας την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό ότι «διαπραγματεύονται μυστικά, αγνοώντας τα κόμματα και τη Βουλή».

«Προϋπόθεση για το επόμενο βήμα είναι να εμφανιστεί η κυβέρνη με μία και ενιαία πρόταση για το πρόβλημα που υπάρχει, μία πρόταση που θα στηρίζεται από τους δύο κυβερνητικούς εταίρους. Από ό,τι έχουμε δει ο κ. Καμμένος επιδίδεται σε συνεχείς κυβιστήσεις σε σχέση με τη θέση αυτή, άρα δεν υπάρχει μεχρι στιγμής ενιαία κυβερνητική πρόταση» ανέφερε η κ. Σπυράκη σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Σχολιάζοντας τη χθεσινή συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. θύμισε ότι στην κυβέρνηση «μέχρι προχθες παραλλήλιζαν τις απόψεις της Εκκλησίας με αυτές της Χρυσής Αυγής» και «μετά ο Πρωθυπουργός έστειλε επιστολή μετάνοιας στον Αρχιεπίσκοπο και χθες πήγε να τον ενημερώσει».

Σημείωσε ακόμη πως είναι «πολύ αργά πλέον για ενημέρωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης» και πως «η ενημέρωση αυτη θα γίνει θεσμικά στη Βουλή».

Για τα συλλαλητήρια που προγραμματίζονται για το ονοματολογικό είπε ότι το Σκοπιανό δεν λύνεται με συλλαλητήρια, προσθέτονας πως εφόσον κάποιος πιστεύει ότι πρέπει να εκφραστεί μέσα από αυτά είναι ελεύθερος να το πράξει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.