Μαρία Ιωαννίδου: Έχασα όλη μου την περιουσία για μία σχολή χορού – Το παράπονο για τη Ναταλία Γερμανού

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε για τη ζωή της, αλλά και για τις αξέχαστες στιγμές στις ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Καθηλώνει με τις αποκαλύψεις για τη ζωή της η Μαρία Ιωαννίδου. Η εξομολόγηση για την οικογένειά της, τις αμβλώσεις, τα χρήματα που πήρε για μια γυμνή φωτογράφηση και τα χρέη που παραλίγο να την βάλουν φυλακή.

«Με ενοχλεί που με θυμάστε κυρίως για την τσίχλα, θέλω να σας δείρω, να σας σκαμπιλίσω. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω δεν θα έκανα τίποτα το ίδιο, με εκμεταλλεύτηκαν και επαγγελματικά και ως άτομο», υποστήριξε η Μαρία Ιωαννίδου.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έχασε όλη την περιουσία της και έφτασε στο χείλος της καταστροφής.

«Έχασα όλη μου την περιουσία για μια σχολή χορού, εγώ τα «έσκαγα» και μια μέρα ξυπνάω και χρωστάω τα εκατομμύρια, πούλησα σπίτια, μπιζού, τη βέρα του Γερμανού.

Ωστόσο, ξεχρέωσα, έχει μείνει εάν μικρό χρέος και με διακανονισμό πληρώνω», ανέφερε η Μαρία Ιωαννίδου.

«Πέθανε η μαμά μου στα 50, 52 ο μπαμπάς μου, 47 ο αδελφός μου, έπαθα παράλυση των ακρών, καρκίνο.. Ήταν η μαμά μου στο νοσοκομείο, μου κράτησε το χέρι, μου έλεγε «κάτσε» και έφυγα να πάω στο θέατρο», δήλωσε συγκινημένη.«Mε τον Φρεντυ Γερμανό ήμουν από 18 χρονών. Με την Ναταλία δεν είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, ήταν σαν την μικρή αδελφή μου. Έχω βοηθήσει πάρα πολύ την Ναταλία στο να ξαναβρεθεί με τον πατερά της, τους έφερα κοντά, την αγαπώ, το παράπονο μου είναι ότι δεν την βλέπω», τόνισε η Μαρία Ιωαννίδου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.