Μαρινάκης για Συμφωνία των Πρεσπών: Άλλοι δίδαξαν την κωλοτούμπα στην Ευρώπη

Είκοσι ημέρες πριν τις ευρωεκλογές και ενώ η προεκλογική εκστρατεία όλων των κομμάτων είναι στην κορύφωσή της ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης πραγματοποίησε την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ο Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στην επιστολή που απέστειλε ο πρωθυπουργός στην Πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την ακρίβεια λέγοντας ότι είναι η εκκίνηση μιας προσπάθειας προς όφελος όλων των πολιτών. «Οι μόνοι που έχουν να χάσουν είναι αυτοί που θα αισχροκερδούν», τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την Συμφωνία των Πρεσπών και την επίθεση που εξαπέλυσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά του πρωθυπουργού είπε: «Μπορεί να ανοίξει ο κ. Κασσελάκης ένα τάμπλετ και ένα κινητό και να δει την ομιλία του πρωθυπουργού το 2019. Την έχω μνημονεύσει σε δεκάδες συνεντεύξεις μου. Εκεί θα διαπιστώσει την διαφορά πρωθυπουργών που δίδαξαν τι σημαίνει κωλοτούμπα σε όλη την Ευρώπη και εκείνων που τήρησαν όσα έλεγαν προεκλογικά και μετεκλογικά.

Ανέλαβε μάλιστα το όποιο πολιτικό κόστος να γίνει δυσάρεστος και να μην καλλιεργεί προσδοκίες που δεν μπορούν να εφαρμοστούν. Δεν είπε ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ όπως έκαναν άλλοι, ή έλεγαν ότι θα σκίσουν τα μνημόνια. Είχαμε ταχθεί απέναντι στην συμφωνία αυτή και με την ψήφο μας στο ευρωκοινοβούλιο. Τι συγγνώμη να ζητήσουμε; Η πολιτική μας δικαιώθηκε. Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να ζητήσουμε συγγνώμη από τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ για την Συμφωνία των Πρεσπών. Ο ΣΥΡΙΖΑ του 2024 είναι επί 100 πιο αδικαιολόγητος από τον ΣΥΡΙΖΑ του 2019», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλη την ενημέρωση

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.