Με ποιον μίλησε ο 70χρονος πριν σκορπίσει τον θάνατο σε ναυτιλιακή

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση της αιματηρής επίθεσης σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν ένας 70χρονος άνοιξε πυρ εναντίον εργαζομένων, με αποτέλεσμα τρία άτομα να χάσουν τη ζωή τους, ενώ και ο ίδιος αυτοκτόνησε.

Ο δράστης σκόρπισε τον θάνατο στην επιχείρηση των νοτίων προαστίων και στη συνέχεια στο υπόγειο του κτηρίου αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα.



Το MEGA και ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος έφεραν στη δημοσιότητα νέα στοιχεία, για την τελευταία επικοινωνία του δράστη πριν την δολοφονική επίθεση που εξαπέλυσε.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η συσκευή του κινητού τηλεφώνου του δράστη δεν είχε βρεθεί, έτσι έγινε άρση απορρήτου στον αριθμό του και από εκεί επαναφέρεται το βασικό ερώτημα, για το πού διέμενε το διάστημα που βρισκόταν στην Αθήνα πριν την επίθεση.

Από την έρευνα προέκυψε ότι εκείνο το πρωί ο δράστης είχε επικοινωνήσει με έναν υπάλληλο της ναυτιλιακής εταιρείας, τον οποίο μάλιστα είχε ενημερώσει ότι θα πήγαινε στα γραφεία, για να προσφέρει κάποια δώρα.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος που είχε επικοινωνία με τον δράστη, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, έχει κληθεί από την Ασφάλεια Αττικής για κατάθεση κι ερωτήθηκε τι συζητήθηκε στην επίμαχη συνομιλία, με τον ίδιο να αναφέρει ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι ο δράστης είχε τέτοιο μίσος με την οικογένεια, ούτε είχε καταλάβει ότι θα έκανε κάτι τόσο κακό.

Παράλληλα, ανέφερε ότι ο 70χρονος Άρης, όπως φώναζαν τον δράστη, αιγυπτιακής καταγωγής, πιθανά διέμενε σε σπίτι στον Πειραιά, χωρίς να είναι σε θέση να γνωρίζει σε ποιον ανήκει το σπίτι, το οποίο παραμένει άγνωστο στις Αρχές.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.