«Με υποτίμησε ως άντρα, ούτε ζωγραφιστή δε θέλω να τη βλέπω»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το ειδύλλιο του Γιώργου Κατσαούνη και της Μυριέλλας Κουρεντή έχει απασχολήσει τους… φανατικούς του φετινού Survivor. Οι δύο παίκτες είχαν έρθει πολύ κοντά όμως φαίνεται πως αυτό το… love story τελείωσε.

Μετά την επικοινωνία της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιάννη Λυγνό, η συμπεριφορά του Γιώργου Κατσαούνη άλλαξε οριστικά και μπήκε «τέλος» σε ότι είχαν δημιουργήσει ως τώρα.

Η παίκτρια των Διάσημων εξομολογήθηκε ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζει κάτι που ούτως ή άλλως δεν υπάρχει και είναι πλατωνικό.Από την πλευρά του ο Γιώργος Κατσαούνης δήλωσε ότι δεν θέλει να την βλέπει μπροστά του καθώς τον εξαπάτησε.

«Χθες στον αγώνα βόλεϊ άνοιξα μία παρένθεση, αναφέρθηκα συγκεκριμένα στη δεσποινίδα Μυριέλλα Κουρεντή και ήθελα να της πω και να δηλώσω πως αυτό το ειδύλλιο κι ο ρομαντισμός ανάμεσά μας έχει τελειώσει απ’ τη δικιά μου τη μεριά. Θέλω να τονίσω ότι τα συναισθήματα μου για τη Μυριέλλα έχουν σβήσει. Δεν μπορεί να γελάει μαζί μου. Ήθελα να τονίσω ότι τέλειωσε αυτό το ειδύλλιο και το θεωρώ πολύ μεγάλη απάτη, είναι πολύ καλή ηθοποιός γιατί με εξαπάτησε και με κορόιδεψε. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να παίζει με τα συναισθήματα των άλλων. Δεν μπορεί να κοιτάει να καλύψει τη μοιχεία» δήλωσε ο Γιώργος Κατσαούνης για την Μυριέλλα Κουρεντή.

Πριν το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Κατσαούνη αν θέλει να μιλήσει ιδιαιτέρως με τη Μυριέλλα, όμως ο αγρότης επέμενε να μη θέλει να την δει, ενώ εκείνη ανάφερε πως τελικά διαφέρουν πολύ ως χαρακτήρες και, χωρίς να κρατάει κάποια κακία, έδωσε τέλος σε ό,τι είχε δημιουργηθεί.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.