Μετωπική φορτηγού-Ι.Χ.-Νεκρά δύο αδέρφια (φωτογραφίες)

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Ξάνθη, επί της οδού Λεωφ. Στρατού, λίγο πριν την γέφυρα του ποταμού Κόσυνθου.
Σύμφωνα με πληροφορίες ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο αδέρφια ξέφυγε της πορείας του και συγκρούστηκε μετωπικά στο απέναντι ρεύμα με φορτηγάκι.
Από τη σύγκρουση ανασύρθηκε νεκρός ένας από τους δύο επιβάτες του αυτοκινήτου και βαριά τραυματισμένοι ο αδερφός του και ο οδηγός του φορτηγού.

Λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε και ο δεύτερος επιβάτης του αυτοκινήτου. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και η Αστυνομία, ενώ η κυκλοφορία διακόπηκε για αρκετή ώρα. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της υπερβολικής ταχύτητας του ΙΧ ως αιτία της σύγκρουσης ενώ ανάστατοι είναι οι κάτοικοι του Δροσερού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.