Μητσοτάκης: Για «Νιάρχος», SSM και ΔΕΗ οι πρώτες συναντήσεις στο Μαξίμου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του κοινωφελούς Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, Ανδρέα Δρακόπουλο, συναντήθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρώτη του συνάντηση στο Μαξίμου. Αντικείμενό της ήταν η ενίσχυση της παρουσίας του Ιδρύματος στους τομείς της υγείας, του πολιτισμού και της ασφάλειας του πολίτη.

Ο πρωθυπουργός είχε επίσης συνάντηση γνωριμίας με τον επικεφαλής του SSM, Αντρέα Ενρία, ο οποίος επισκέπτεται την Ελλάδα. Παρόντες ήταν ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, και ο υφυπουργός Οικονομικών, αρμόδιος για το χρηματοπιστωτικό σύστημα, Γιώργος Ζαββός. Ο κ. Ενρία ενημέρωσε τον κ. Μητσοτάκη για τις εξελίξεις στο ελληνικό και το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα.

Αργά το απόγευμα ακολούθησε σύσκεψη καταγραφής της κατάστασης στη ΔΕΗ με τη συμμετοχή του Πρωθυπουργού και του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.