Μητσοτάκης: Όλοι μαζί θα πετύχουμε

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για την πορεία υλοποίησης του εθνικού σχεδίου εμβολιασμού «Ελευθερία», στην οποία προήδρευσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Οι αρμόδιοι ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό για τη διαδικασία εμβολιασμών, η οποία εξελίσσεται ομαλά. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 16.635 εμβολιασμοί, ενώ ο στόχος των 5.000 υγειονομικών ανά ημέρα, σήμερα ξεπεράστηκε, καθώς εμβολιάστηκαν πάνω από 6.000.

Το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στη γ.γ. Πολιτικής Προστασίας σήμερα, δεύτερη ημέρα έναρξης εμβολιασμών στους υγειονομικούς, δείχνει -σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές- τη σημασία που δίνει στο εγχείρημα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για ένα πολυσύνθετο εγχείρημα, το οποίο απαιτεί τη συνεργασία όλων για να υλοποιηθεί σωστά, σημειώνοντας πως «όλοι μαζί θα πετύχουμε».

Παράλληλα, ενημερώθηκε ότι από σήμερα παρατίθενται online τα δεδομένα της πορείας του εμβολιασμού.

Δείτε εδώ σε πραγματικό χρόνο την πορεία του εμβολιασμού στη χώρα μας.
 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.