«Μου λένε ψέματα, το παιδί μου ζει» λέει η 29χρονη που πέταξε το βρέφος της στον Αλιάκμονα

«Έριξα το παιδί μου στα νερά του φράγματος του Αλιάκμονα, δεν επιθυμούσα το θάνατο του, ήλπιζα ότι κάποιος θα το σώσει, μου λένε όλοι ψέματα το παιδί δεν πέθανε, το παιδί μου ζει», φέρεται να είπε η 29χρονη στον ανακριτή στην αναπαράσταση που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, σύμφωνα με το GrTimes.

Αυτά είναι τα λόγια της 29χρονης που φέρεται να είπε στον ανακριτή απαντώντας στις πιεστικές ερωτήσεις που της έθεσε στο πλαίσιο της αναπαράστασης που έλαβε χώρα λίγο μετά τις 11 στο πρωί στο σημείο της τραγωδίας.

Η ίδια συνοδευόμενη από άντρες της Ασφάλειας περπάτησαν κατά μήκος το δρομάκι στην περιοχή και περίπου στα 700 μέτρα απόστασης υπέδειξε το σημείο όπου πέταξε όπως φέρεται να είπε η ίδια το μωρό της ουσιαστικά ομολογώντας την πράξη της.

Νωρίτερα στο δικαστικό μέγαρο Βέροιας μίλησε ο δικηγόρος της Αντώνης Μπιδέρης ο οποίος επισήμανε πως στο έγκλημα δεν υπήρχε πρόθεση. Όπως είπε χαρακτηριστικά μέχρι και σήμερα η 29χρονη ελπίζει πως το παιδί της είναι ζωντανό και δεν πιστεύει ότι εκείνο πέθανε.

Βέροια: Ομολόγησε ότι πέταξε το βρέφος της στον Αλιάκμονα η μητέρα
Η 29χρονη μητέρα ομολόγησε παρόλαυτα ότι πέταξε το βρέφος της στον ποταμό Αλιάκμονα.

Ο ανακριτής που έχει αναλάβει την υπόθεση και στον οποίον απολογήθηκε πρόσφατα η μητέρα, ζήτησε την αναπαράσταση του θανάτου του 11μηνου βρέφους στο φράγμα του ποταμού. Στην απολογία της η 29χρονη μητέρα είχε αρχικά υποστηρίξει ότι δεν σκότωσε το παιδί της, αλλά ότι εκείνο διέφυγε της προσοχής της και έπεσε στο νερό.

Σύμφωνα όμως με την ΕΡΤ, τελικά η 29χρονη μητέρα ομολόγησε ότι πέταξε το παιδί της στον ποταμό Αλιάκμονα, χωρίς να αναφέρει τίποτα άλλο.

Σκοπός της αναπαράστασης ήταν να φωτιστούν ένα προς ένα τα σημεία της υπόθεσης, από τη στιγμή που έφτασε στο φράγμα του Αλιάκμονα και κατέβηκε από το ταξί μέχρι την στιγμή του πνιγμού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.