Ν.Δ.: Αδιαφορία, ανικανότητα της κυβέρνησης καθυστερεί την εκταμίευση των 1 δισ.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Για αδιαφορία και ανικανότητα που προκαλεί καθυστέρηση στην εκταμίευση της υποδόσης του ενός δισ. ευρώ κατηγορεί την κυβέρνηση η Ν.Δ. με αφορμή την σχετική απόφαση του ESM.

Πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζουν πως η κυβέρνηση τα πάει περίφημα με τους πλειστηριασμούς, δυσκολεύεται, όμως, να δώσει ρευστότητα στην πραγματική οικονομία, όπως επιβεβαιώνουν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές που παραμένουν υψηλές.

«Η αδιαφορία και ανικανότητά της προκαλεί μια ακόμη καθυστέρηση στην εκταμίευση της υποδόσης του 1 δισ. ευρώ που θα έδινε ανάσα στον ιδιωτικό τομέα. Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ μόλις προ ολίγων ημερών είχε προειδοποιήσει με ανακοίνωσή της την κυβέρνηση για το πρόβλημα με τα ληξιπρόθεσμα χρέη» συμπληρώνουν οι πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.