Νέα πορεία στο κέντρο της Αθήνας για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας με αφετηρία την πλατεία Ομόνοιας πραγματοποιούν αυτήν την ώρα κόμματα και συλλογικότητες της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς ζητώντας την απόδοση δικαιοσύνης στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου.

Μεταξύ άλλων, το κοινό κάλεσμα για τη σημερινή πορεία -αρχικά προς το σημείο όπου ο Ζακ Κωτσόπουλος άφησε με βάναυσο τρόπο την τελευταία του πνοή και εν συνέχεια προς τη Βουλή- συνυπογράφουν οι Λαϊκή Ενότητα, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΟΚΔΕ, ΚΚΕ (μ-λ), Κίνηση Απελάστε τον Ρατσισμό κ.ά συλλογικότητες.

Με κεντρικό σύνθημα “Αυτή η δολοφονία να μη μείνει αναπάντητη”, περίπου 400 άτομα κατευθύνονται μέσω των οδών Σταδίου, Αιόλου και Πατησίων στη Γλάδστωνος και από εκεί στην πλατεία Συντάγματος.

Η κυκλοφορία στο κέντρο έχει ήδη διακοπεί, ενώ η αστυνομική παρουσία είναι διακριτική.

Αντίστοιχο κάλεσμα έχουν απευθύνει για αύριο στις 7.00 το απόγευμα και συλλογικότητες της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στην οδό Γλάδστωνος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.