Το κατώφλι του Αρείου Πάγου πέρασε πριν από λίγο ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου, προκειμένου να καταθέσει για τους δικονομικούς χειρισμούς στην υπόθεση της Novartis.
Ο κ. Καλογήρου κλήθηκε στην εισαγγελία του Ανώτατου Δικαστηρίου προκειμένου να καταθέσει για την επίμαχη υπόθεση, καθώς έγινε αναφορά στο όνομα του από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή. Ο τελευταίος υποστήριξε ότι υπήρξε συνάντηση στο υπουργείο Δικαιοσύνης κατά τη διάρκεια της θητείας του κ. Καλογήρου με θέμα την απομάκρυνση της εισαγγελέως διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη.
Ωστόσο, στη χθεσινή δική της κατάθεση η πρώην επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου, η οποία σύμφωνα με τον κ. Αγγελή επίσης μετείχε στη συνάντηση, φέρεται να την διέψευσε.





























