Ο… Εδεσσαϊκός στη διαμάχη Τσίπρα- Μητσοτάκη

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Τον… Εδεσσαϊκό και τις εκπληκτικές δηλώσεις του αντιπροέδρου του Θωμά Μάτσιου πριν από περίπου 25 χρόνια ενέπλεξαν στη συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση στη Βουλή οι Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης την Τετάρτη.

Την αρχή την έκανε στη δευτερολογία του ο Πρωθυπουργός ο οποίος θέλοντας να στηλιτεύσει τη στάση της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα του άρθρου της εκλογής του προέδρου της Δημοκρατίας, που κατά τη γνώμη του είναι διφορούμενη, είπε ότι αυτή δεν είναι υπεύθυνη στάση αλλά “άποψη προέδρου Εδεσσαϊκού”.

Στη δευτερολογία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε την…πάσα και τόνισε σχετικά: “Κ. Τσίπρα, δεν ήταν πρόεδρος, ήταν αντιπρόεδρος” σε μία εμφανή προσπάθεια να κάνει χιούμορ. Επί του τυπικού φυσικά είχε δίκιο.

Θυμηθείτε τι είχε πει ο Μάτσιος

YouTube player

Η δευτερολογία Τσίπρα

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.