Ο εγγονός του Ανέστη Βλάχου χειροτονήθηκε Αρχιμανδρίτης

Την αγάπη του για την εκκλησία την εξέφραζε κάθε φορά που μιλούσε για τον παππού του Ανέστη Βλάχο, και πλέον ο εγγονός του ηθοποιού, χειροτονήθηκε Αρχιμανδρίτης.

Ο Ανέστης Βλάχος δεν ακολούθησε τα χνάρια του συνονόματου αείμνηστου παππού του, αλλά ήδη από το προηγούμενο έτος έγινε κληρικός υπό το όνομα Αυγουστίνος και πλέον, χειροτονήθηκε Αρχιμανδρίτης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Ηρακλής Βλάχος, γιος του αξέχαστου ηθοποιού και πατέρας του Αρχιμανδρίτη, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε το πρωί της Δευτέρας (22.04.2024) στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, μοιράστηκε τις σκέψεις του για την εξέλιξη αυτή.

«Είναι μία στιγμή που δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Για εμένα προσωπικά και για όλη την οικογένεια. Είναι η σημαντικότερη στιγμή μετά τη γέννησή του και είναι ευτυχία του γονέα να βλέπει το παιδί του να κάνει πραγματικότητα και το όνειρό του και να είναι αφοσιωμένος σε αυτό που έχει επιλέξει», ανέφερε.




Ερωτηθείς για το αν συμβουλεύει τον διο του, ο Ηρακλής Βλάχος είπε πως δεν έδινε συμβουλές. «Ακόμα και στα δύσκολα να πιστεύεις πως αυτό είναι προσωρινό και όλα θα πάνε καλά στο τέλος», πρόσθεσε και κατέληξε λέγοντας πως ήδη από το σχολείο, ο πατήρ Αυγουστίνος είχε εκφράσει την κλίση του να ασχοληθεί με την εκκλησία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.