Ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη σε σπάνια εμφάνιση

Στο κέντρο της Αθήνας απόλαυσε την του βόλτα ο Δημήτρης Φιλιππίδης. Ο νεαρός ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα στο Ζάππειο, σε καθημερινή έξοδο με νεαρή κοπέλα στο πλευρό του.

Εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός ο οποίος εξασφάλισε στιγμιότυπα από την έξοδό με την παρέα του:

 

 

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης γεννήθηκε το 1997 είναι ο μοναχογιός του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου. Σπούδασε υποκριτική στο Εθνικό Θέατρο, ενώ παράλληλα με τις σπουδές του εργάστηκε στην υποδοχή του θεάτρου Ακροπόλ.

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης έχει συνεργαστεί με τον πατέρα του, αφού έχουν επιμεληθεί μαζί την μετάφραση του έργου «Έγκλημα στο Οριεντ Εξπρές» αλλά και του «Ο κατά φαντασίαν ασθενής».

 

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης πρόσφατα εμφανίστηκε τηλεοπτικά στη σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερα μας χρόνια ». Ο ίδιος τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων και στην παράσταση, «Συμφορά από το πολύ μυαλό» σε σκηνοθεσία του Στάθη Λιβαθινού.

Η παράσταση αναδεικνύει τις αναλογίες του έργου-σταθμός της ρωσικής δραματουργίας -που αποτυπώνει τις ορμητικές αλλαγές στη ρωσική κοινωνία στο μεταίχμιο του 18ου και 19ου αιώνα- με το σήμερα, σε νέα έμμετρη μετάφραση της Έλσας Ανδριανού.

Πηγή φωτογραφιών: Ndp, Papadakis Press

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.