Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ευχήθηκε στον πατέρα του Απόστολο: «Eίσαι η άγκυρα και η φωτιά μου»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση στα social media, για τον πατέρα του Απόστολο Τσιτσιπά, ο οποίος και γιορτάζει σήμερα 24 Νοεμβρίου, τα γενέθλιά του.

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς συμπλήρωσε τα 58 του έτη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς του ευχήθηκε για τα γενέθλιά του, χαρακτηρίζοντάς τον “άγκυρα” και “φωτιά” της ζωής του.

Πιο συγκεκριμένα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έγραψε τα εξής: «Μια αφιέρωση σε εκείνον που με έμαθε να παλεύω, να μένω προσγειωμένος και να συνεχίζω να είμαι εκεί. Χαρούμενα γενέθλια, μπαμπά. Eίσαι η άγκυρά μου και η φωτιά μου. Προσπαθώ να τα συνεχίσω όλα – με λίγο παραπάνω topspin».

 

Στέφανος και Απόστολος έχουν περάσει από διάφορα… κύματα τα τελευταία χρόνια, αλλά πλέον συνεργάζονται ξανά και στο τένις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.