Οι ερωτήσεις για τον τάφο της Καρολάιν στην Αλόννησο

Η Αλόννησος συνεχίζει να έχει στραμμένους πάνω της, τους προβολείς ολόκληρου του κόσμου, για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά που εξακολουθεί να συγκλονίζει…

Η δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν από τον πιλότο σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, εξακολουθεί να συγκλονίζει και εκτός από τα Γλυκά Νερά, έχει στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας στο πανέμορφο, κατά τα άλλα, νησί των Σποράδων, που έζησε και μεγάλωσε η αδικοχαμένη μητέρα

Όπως πληροφορεί το grtimes.gr, η αντιπρόεδρος  Ενοικιαζομένων Δωματίων Αλοννήσου Χαρίκλεια Θεοδώρου, από διάφορα δημοσιεύματα στο βρετανικό Τύπο αλλά και από επικοινωνία που έχει η ίδια με Βρετανούς, είναι πολλοί εκείνοι που ενδιαφέρονται να πάνε στην Αλόννησο για να αφήσουν ένα λουλούδι στο μνήμα της αδικοχαμένης Κάρολαϊν.

Οι ξενοδόχοι από την πλευρά τους, όπως αναφέρει η πρόεδρος κα. Μαλαματένιου, πιστεύουν ότι το τραγικό συμβάν που έχει συγκλονίσει όχι μόνο το νησί αλλά το πανελλήνιο και όχι μόνο, δεν θα επηρεάσει αρνητικά την πορεία της φετινής τουριστικής σεζόν. Σημειώνεται ότι πρόσφατα, ο πατέρας της Κάρολαϊν, Ντέιβιντ Κράουτς μίλησε για το αποτρόπαιο έγκλημα της κόρης του στη βρετανική Daily Mail με περηφάνια και όπως είπε «χάθηκε με τόσο σκληρό τρόπο στην αρχή μιας θαυμάσιας ζωής».

Σχετικά με τις τιμές των καταλυμάτων στην Αλόννησο για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, δηλαδή την υψηλή σεζόν, όπως επισημαίνεται, είναι για όλα τα βαλάντια, και καθορίζονται ανάλογα τον τύπο του καταλύματος, τις παροχές, τις ημέρες διαμονής του πελάτη, την χρονική περίοδο κτλ.

 

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια για αρχές Ιουλίου ξεκινούν από τα 30 ευρώ και όσο θα προχωράει η σεζόν προς τις ημερομηνίες με την υψηλότερη ζήτηση θα ανεβαίνουν που μπορεί να φτάσουν και τα 150 ευρώ για διαμερίσματα.

Αντίστοιχα, στα ξενοδοχεία οι τιμές για τους μήνες με την υψηλότερη ζήτηση θα κυμανθούν μεταξύ 100 – 200 ευρώ ανά διανυχτέρευση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.