Οργισμένοι οι γονείς της 19χρονης που πέθανε – Η εξέταση για τους πόνους στο πόδι

Η φοιτήτρια πήρε εξιτήριο από το Μαμάτσειο νοσοκομείο στην Κοζάνη και λίγο αργότερα πέθανε. Οι στενοί συγγενείς της, ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των γιατρών που ευθύνονται…

Η φοιτήτρια από την Κοζάνη πέθανε μετά από νοσηλεία 112 ημερών στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου είχε διακομιστεί από το Μαμάτσειο σε κωματώδη κατάσταση και δεν επανήλθε ποτέ. Όπως καταγγέλλουν οι γονείς της, οι γιατροί που την εξέτασαν έκαναν ένα λάθος εγκληματικό. Της έδωσαν εξιτήριο και η 19χρονη επέστρεψε σπίτι. Κατέρρευσε και η αντίστροφη μέτρηση της ζωής της, είχε ξεκινήσει.

Η αναβολή της δίκης έγινε αυτεπαγγέλτως για να προσκομιστούν όλα τα έγγραφα για την υπόθεση και η ΕΔΕ που διενεργεί το νοσοκομείο. Σε ότι αφορά τον θάνατο της 19χρονης, η άτυχη κοπέλα προσήλθε στα επείγοντα του Νοσοκομείου Κοζάνης με πόνους στο πόδι, όπου και εξετάστηκε από ειδικευόμενο ορθοπεδικό γιατρό.

Ο γιατρός, μετά από την αγωγή που της έδωσε, την άφησε να επιστρέψει στο σπίτι της. Η 19χρονη έφυγε από την ζωή στις 20 Δεκεμβρίου 2019, μετά από 112 μέρες στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου είχε διακομιστεί από το Μαμάτσειο σε κωματώδη κατάσταση και δεν επανήλθε ποτέ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ειδικευόμενος ορθοπεδικός που εφημέρευε στα επείγοντα του Μαμάτσειου και έδωσε εξιτήριο στην 19χρονη, εργάζεται τώρα σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.