«Όταν τους μνημονεύουμε, δεν ξεχνιούνται ποτέ»

Μία ανάρτηση θέλησε να κάνει η Μάγδα Τσέγκου για να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου ανιψιού της, με αφορμή το Ψυχοσάββατο, που ήταν χθες, σύμφωνα με την Ορθοδοξία. Πριν δύο χρόνια, σε ηλικία μόλις 14 ετών, ο Άγγελος έχασε τη ζωή του, σε τροχαίο ατύχημα, βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς του ανθρώπους.

Η δημοσιογράφος θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία μαζί του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τόνισε μάλιστα, πως παρά την απώλειά του, θα μείνει για πάντα ζωντανός στην καρδιά της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Η Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία μας, τιμά τη μνήμη των χριστιανών αγαπημένων μας προσώπων που έφυγαν από τη ζωή τα Ψυχοσάββατα. Αν και όλα τα Σάββατα είναι αφιερωμένα στις ψυχές, σήμερα 3 Ιουνίου όπως και 18 Φεβρουαρίου οι ημέρες είναι προς τιμήν των ανθρώπων μας. Ο Αγγελάκος μας, είναι πάντα στην καρδιά μας, στη σκέψη μας και τους ανθρώπους μας πρέπει να τους μνημονεύουμε να θυμόμαστε τα καλά τους, τις κοινές στιγμές μας και οι αναμνήσεις να μας συντροφεύουν πάντα . Όταν φεύγει ένας δικός μας άνθρωπος, μένει για πάντα μια «πληγή»μέσα μας. Αυτή η πληγή, ειναι ημέρες που πονάει και ημέρες που κάπως καλυτερεύει. Η πολυαγαπημένη μου, μονάκριβη και λατρεμένη μου Μελίνα, είχε πει κάτι πολύ σωστο και ώριμο το οποίο έχει χαραχτεί μέσα μου . «Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό»! Επειδή στα social έχω αποκτήσει μαζί σας μια ιδιαίτερη σχέση και μιλάμε και μοιραζόμαστε συναισθήματα, έχω λάβει εκατοντάδες μηνύματα μετά την εκπομπή που κάναμε με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη με θεμα τη διαχείριση του πένθους. Θέλω σε όλους εσάς που μιλήσαμε τότε, σήμερα να σας ευχαριστήσω και πάλι για άλλη μια φορά για την επικοινωνία, γιατί κι εσείς το ίδιο περνάτε και όπως είπαμε και τότε, πρέπει να προχωρήσουμε να κοιτάμε μπροστά στη ζωη που τρέχει, πάντα όμως, έχοντας σε μια φωλίτσα μέσα μας τους ανθρώπους μας. Γιατί οι άνθρωποι όταν τους μνημονεύουμε δεν ξεχνιούνται ποτέ. Ένα κεράκι και ένα πρόσφορο στην εκκλησία, το καντηλάκι μας αναμμένο στο σπίτι και προσευχή είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Και εκείνοι απο ψηλά πάντα μας προσέχουν!».

Δείτε την ανάρτησή της:


 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.