Εικόνες που θυμίζουν τα πρώτα χρόνια της Black Friday στη Θεσσαλονίκη εκτυλίσσονται αυτήν την ώρα έξω από γνωστό κατάστημα αθλητικής ένδυσης σε εμπορικό κέντρο, με ουρές δεκάδων μέτρων, πριν… την έναρξη του ωραρίου.
Μπορεί το ρολόι να δείχνει 09.30 και ο χρόνος για την επίσημη πρεμιέρα της Black Friday να μετρά αντίστροφα, ωστόσο φαίνεται ότι δεν πτόησε δεκάδες άτομα -κυρίως νεαρής ηλικίας- να περιμένουν υπομονετικά στην ουρά για το… κυνήγι των προσφορών.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα κατάστημα αθλητικών ειδών σε εμπορικό κέντρο της δυτικής Θεσσαλονίκης, με τις εικόνες του ThessToday.gr να αποτυπώνουν τον παροξυσμό που επικρατεί. «Περιμένω από τις 9 το πρωί» λέει χαρακτηριστικά ένας νεαρός, ο οποίος σημείωσε ότι… τιμά τον θεσμό κάθε χρόνο, παρά τις γνωστές παγίδες της «Μαύρης Παρασκευής».


Πηγή: thesstoday.gr






























