Παντελής Θαλασσινός για τους εμβολιασμούς: «Γιατί πιστεύω ότι η ένεση που έκαναν είναι φυσιολογικός ορός;»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σε μία απίστευτη ανάρτηση στο Facebook προχώρησε ο τραγουδοποιός Παντελής Θαλασσινός σχετικά με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και με αφορμή τη χθεσινή έναρξη των εμβολιασμών στη χώρα μας.

Πρώτη που εμβολιάστηκε ήταν η νοσηλεύτρια Ευανθία Καμπισιούλη, ακολούθησε ένας ηλικιωμένος, φιλοξενούμενος σε Μονάδα Φροντίδας, ο Μιχάλης Γιοβανίδης και στη συνέχεια η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας.

«Εγώ που δεν πιστεύω τίποτα, που είμαι καχύποπτος, που δεν τους εμπιστεύομαι και τους θεωρώ θρασείς και δειλούς, γιατί πιστεύω ότι η ένεση που έκαναν οι ίδιοι είναι φυσιολογικός ορός; Θα μπορούσε ή μπα;» έγραψε ο γνωστός τραγουδοποιός.

Η ανάρτησή του αυτή, η οποία πλέον είναι είναι ορατή στο προφίλ του, προκάλεσε αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.