Παπαστράτος: Με 237 εθελοντές στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Η Παπαστράτος ενισχύει το έργο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), στο πλαίσιο του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Συγκεκριμένα, η εταιρεία, από την πρώτη στιγμή αρωγός της ελληνικής κοινωνίας σε αυτή την κρίση με σημαντικές δωρεές, μέσα από την πρωτοβουλία της «Μαζί #prostokalytero» συμμετέχει ενεργά με εθελοντές εργαζομένους της σε 39 περιοχές σε όλη την Ελλάδα προκειμένου οι δήμοι να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Οι 237 άμεσοι και έμμεσοι εθελοντές εργαζόμενοι της Παπαστράτος θα αναλάβουν με τα δικά τους οχήματα τη μεταφορά φαρμάκων, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από 112 δήμους, στα σπίτια των δημοτών.

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, σχολίασε την ανταπόκριση της Παπαστράτος, ευελπιστώντας πως και άλλοι ιδιωτικοί φορείς θα συνδράμουν και εκείνοι με τη σειρά τους, ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα χιλιάδων συμπολιτών, που μας χρειάζονται ακόμη περισσότερο αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης, ανέφερε ότι η Παπαστράτος επιλέγει να βασίζεται στις αξίες που χαρακτηρίζουν τη μεγάλη ιστορία της στην επιχειρηματική ζωή της χώρας: Τους ανθρώπους και την ευθύνη προς το κοινωνικό σύνολο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.