Παππάς: Θα ήταν ευχής έργον να μπορέσουμε να συγκλίνουμε με το ΠΑΣΟΚ

Για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και τα σενάρια συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη, του οποίου η θέση μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται τις τελευταίες ώρες, μίλσε στο Action24 o Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, ο κ. Παππάς έκανε λόγο για «ραγδαία αποδυναμωμένη Νέα Δημοκρατία και μία «κατακερματισμένη προοδευτική αντιπολίτευση».

«Λάβαμε μήνυμα και εμείς και το ΠΑΣΟΚ», είπε χαρακτηριστικά. «Οι κατευθυντήριες δόθηκαν χθες από τον κύριο Κασσελάκη, πρώτον συνεργασία σε επίπεδο κοινοβουλευτικό, έχουμε ένα πάρα πολύ καλό θετικό προηγούμενο όπου υπήρχε συνεργασία για την πρόταση δυσπιστίας απέναντι στην κυβέρνηση, όπου οδήγησε σε δύο παραιτήσεις», πρόσθεσε. «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κατατεθειμένες προστάσεις νόμου αυτή τη στιγμή και θα ήταν ευχής έργον πάρα πολύ γρήγορα να μπορέσουμε με το ΠΑΣΟΚ να συγκλίνουμε και να καταθέσουμε μαζί προτάσεις νόμου σε ζητήματα που αφορούν κυρίως την κοινωνία», είπε. Γιατί όπως εξήγησε «ένας κίνδυνος που υπάρχει είναι τα κόμματα να βγάλουν μία εικόνα ότι ασχολούνται κυρίως με τα δικά τους προβλήματα και όχι με τα προβλήματα της κοινωνίας. Σε αυτή την κατεύθυνση νομίζω ότι πρέπει να υπάρξει μία προγραμματική σύγκλιση, η οποία να έχει και ορίζοντα την εκλογική συνεργασία».Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.