ΠΑΣΟΚ για δηλώσεις Φλωρίδη: Η κυβέρνηση εκτίθεται καθημερινά όλο και περισσότερο

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με ανακοίνωση σχολιάζει τις δηλώσεις του Γιώργου Φλωρίδη για το δημοσίευμα που αναφέρεται στα Τέμπη.

«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που ομνύει στην απόδοση δικαιοσύνης χωρίς εξαιρέσεις εκτίθεται καθημερινά όλο και περισσότερο», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης 27 Μαρτίου.

«Η δικαιοσύνη ήταν με δεμένα χέρια επί μήνες, ενώ «κάποιοι» λίγες ώρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη έβαζαν χέρι στο ηχητικό υλικό και το διοχέτευαν σε φιλικό μέσο ενημέρωσης για να διαχειριστούν επικοινωνιακά με τον πιο χονδροειδή τρόπο το αφήγημα περί ανθρώπινου λάθους και μόνο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα τονίζεται πώς ο υπουργός Δικαιοσύνης «αποκάλυψε ότι τον Ιούλιο του 2023 όταν και ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου ενημερώθηκε από τον ανακριτή ότι ο νόμος δεν του επέτρεπε να ακούσει και να ενσωματώσει στη δικογραφία τις επίμαχες συνομιλίες των υπαλλήλων του ΟΣΕ. Μάλιστα χρειάστηκε -όπως μας πληροφόρησε- να φέρει κατεπείγουσα διάταξη για να καταστεί αυτό εφικτό».

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σημειώνει κλείνοντας ότι «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που ομνύει στην απόδοση δικαιοσύνης χωρίς εξαιρέσεις, εκτίθεται καθημερινά όλο και περισσότερο».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.