Γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής και στον Βόλο από το «Make A Wish»

Μεγάλος περίπατος τη Μ. Δευτέρα

Η 29η Απριλίου – η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής – είναι ημερομηνία ορόσημο για το Make-A-Wish παγκοσμίως και η επέτειος του εορτασμού τηςεκπλήρωσης της 1ης ευχής, του Chris που, 44 χρόνια πριν, έγινεαστυνομικός για μία ημέρα. Ο Chris αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τηδημιουργία του οργανισμού. Ημέρα αυτή, κάθε χρόνο, γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο μειδιαίτερο και φαντασμαγορικό τρόπο.
Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) ανήμερα της 29ης Απριλίου, μεώρα συγκέντρωσης 20:15, διοργανώνει τον καθιερωμένο ετήσιο περίπατο, Walk for Wishes 2024, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη… και στον Βόλο. Με τους συμβολικούς αυτούς περίπατους θατιμήσουν όσοι δώσουν το παρών τα παιδιά ευχής που πάλεψαν με μία σοβαρή ασθένεια και έγινανκαλά, ή που εξακολουθούν να παλεύουν, αλλά και τη μνήμη εκείνων πουφώτισαν το δρόμο τους.
Ο περίπατος θα διεξαχθεί στον Βόλο, με την υποστήριξη τουΔήμου και θα φωταγωγηθεί το Μνημείο Ηρώων Εθνικής Ανεξαρτησίαςκαι το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, που σηματοδοτεί τον τερματισμό. Οι συμμετοχές είναι δωρεάν, ενώ οι άνθρωποι που οργανισμού προτρέπουν όσους το επιθυμούν να προμηθευτούν το ειδικό kit από το www.makeawish-eshop.gr , ένα ειδικό φαναράκι με ρεσό μπαταρίας, και να το κρατούν κατά τη διάρκεια τουπερίπατου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.