ΠΑΣΟΚ κατά Καμμένου για την πτώση του Mirage 2000

Τα πυρά του ΠΑΣΟΚ δέχθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας με αφορμή την πτώση του πολεμικού αεροσκάφους σε θαλάσσια περιοχή των Σποράδων.
Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι από τον περασμένο Νοέμβριο έχει επισημάνει τα προβλήματα συντήρησης και διαθεσιμότητας, λόγω έλλειψης ανταλλακτικών.
«Ο κ. ΥΕΘΑ όμως», πρόσθεσε, «συνεχίζει να αδιαφορεί τόσο για τα μαχητικά αεροσκάφη, που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση των τουρκικών προκλήσεων, όσο και για την εκπαίδευση των ιπταμένων που τα χειρίζονται, η οποία εκπαίδευση σήμερα βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο που έχει γνωρίσει η Πολεμική Αεροπορία».
«Στην τότε επισήμανσή μας μας απάντησε, με non paper, ότι «…. Αντί να εκδίδει ακατάληπτες ανακοινώσεις, ας ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ την απολογία του», συνέχισε το ΠΑΣΟΚ και κατέληξε απευθυνόμενο στον κ. Καμμένο: «Κύριε υπουργέ καλό θα ήταν να λύσετε τα προβλήματα διαθεσιμότητας τόσο των μαχητικών αεροσκαφών όσο και των πυροσβεστικών, αλλά και των λοιπών ιπτάμενων μέσων της Πολεμικής Αεροπορίας, η οποία μετά λύπης πληροφορούμαστε ότι είναι πολύ χαμηλή».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.