Πατέρας και γιος διακινούσαν επικίνδυνο ναρκωτικό

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στη σύλληψη δύο ανδρών που έσπρωχναν στην πιάτσα των τοξικομανών της Λαμίας, επικίνδυνο ναρκωτικό, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Πρόκειται για πατέρα και γιο, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι τους το μεσημέρι της Πέμπτης (8/10) όπου και βρέθηκαν συσκευασίες με το επικίνδυνο ναρκωτικό «salvia», εμπλουτισμένο με χημικές ουσίες.

Το τελευταίο διάστημα είχαν πληθύνει οι περιπτώσεις χρηστών οι οποίοι βρισκόντουσαν σε λιπόθυμη κατάσταση σε δρόμους και πάρκα, ενώ μετά από πληροφορίες είχαν θέσει σε στενή παρακολούθηση τους δύο άνδρες.

Από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν την ύπαρξη αυτού του επικίνδυνου ναρκωτικού που προκαλεί γρήγορα παραισθήσεις και έχει προκαλέσει αρκετούς θανάτους στην Ευρώπη.

Με τη δικογραφία να περιλαμβάνει την κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, οι δύο άνδρες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.